Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Gastenboek

In het gastenboek kunt u, als u dat wilt, uw ervaringen met deze praktijk delen met bezoekers van de website. Dat kan ook anoniem door bv "client, m/v, -- jaar" in te vullen bij 'naam'. Uw e-mail adres wordt niet zichtbaar op de website.

Uiteraard zijn ook kanten voor verbetering vatbaar van harte welkom: ik kan deze feedback benutten om verbeteringen aan te brengen in de praktijk en op de website.

This page is meant for feedback from clients. Acquisition will be deleted.


Laat een bericht achter

26-01-2013 @ 17:21 vrouw, 50 jaar
De sessies hebben me goed gedaan; daar denk ik met plezier aan terug. Ik kreeg overzicht waar ik in mijn leven ben, en dat hielp me om uit een periode van veel stress te komen. Bij de officiële kanalen vond ik geen gehoor voor mijn gevoelige en spirituele aard, bij jou wel.

Na 13 jaar alleen wonen met een uitkering ga ik weer samenwonen en heb ik al een klein baantje gevonden! Het kan dus zo maar snel gaan.... en dan ziet de wereld er weer heel anders uit.
01-01-2013 @ 17:06 cliënt, vrouw, 24 jaar
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik heb geleerd om mezelf te waarderen en te mogen genieten. Mijn karakter werd door Catharina gezien en niet alleen mijn psychische problemen. Daarnaast kreeg voor het eerst in mijn leven erkenning voor mijn hoogsensitiviteit. Bedankt voor je hulp Catharina!
Naam:
E-mail:

Verificatie*

Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.