Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

EMDR therapie Breda

Voor EMDR therapie nabij Breda, schakelt u de professionele hulp in van Praktijk voor therapie en begeleiding. Deze praktijk is van Catharina van der Schoot en is verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Heeft u last van de gevolgen van een traumatische gebeurtenis? U hoeft hier niet mee rond te blijven lopen. U kunt naar de Praktijk voor therapie en begeleiding gaan voor EMDR therapie, in de omgeving van Breda. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. De traumatische ervaring kan van alles zijn, van een verkeersongeval tot aan een geweldsmisdrijf. EMDR therapie nabij Breda is een kortdurende, maar effectieve techniek voor traumaverwerking.

EMDR therapie nabij Breda: een goede optie voor behandeling

EMDR therapie nabij Breda is een goede optie voor behandeling. Vaak maakt slachtofferhulp ook gebruik van deze techniek, met goed gevolg. Het is ook een goede behandeling voor mensen die gediagnosticeerd zijn met PTSS. Beheren belastende emoties door een trauma uw leven? Vertoont u gedrag dat u liever niet wilt vertonen en verwacht u dat dit komt door een traumatische ervaring? Ziet u telkens weer traumatische beelden voor u? Laat de Praktijk voor therapie en begeleiding u dan helpen.

Intake

Door Catharina van der Schoot u te laten helpen uw traumatische ervaring te verwerken met EMDR therapie in de omgeving van Breda, zet u de eerste stap in de goede richting. De therapeut zal eerst een intake met u voeren, zodat duidelijk is om wat voor soort trauma het gaat. Hierdoor kan direct de juiste behandeling worden ingezet om u te helpen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt de praktijk bereiken via 0161-233807 of 06-40777433.