Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

EMDR therapie Tilburg

Wanneer belastende emoties uw leven beheersen is EMDR therapie door de Praktijk voor therapie en begeleiding nabij Tilburg wellicht een oplossing. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en het is een therapie dat de gevolgen van traumatische gebeurtenissen behandeld. Dit betreft niet alleen schokkende ervaringen, maar ook ervaringen die invloed uitoefenen op de ontwikkeling van een persoon. Hierbij kunt u denken aan pesterijen van jongeren of misbruik. Deze methode wordt ook in de slachtofferhulp toegepast. EMDR therapie nabij Tilburg is een kortdurende, maar uiterst effectieve techniek die u helpt een trauma te verwerken.

EMDR therapie in de omgeving van Tilburg

EMDR therapie wordt in de omgeving van Tilburg verzorgd door Praktijk voor therapie en begeleiding in Rijen. Deze praktijk is van Catharina van der Schoot. Zij zal eerst met u een intakegesprek voeren om te achterhalen wat voor soort trauma u ervaart en welke behandeling het beste resultaat zal geven. Zo wil de therapeut achterhalen of het een eenmalig trauma of een meervoudig trauma betreft. Bovendien wil ze contra-indicaties uitsluiten. Catharina van der Sloot heeft ruime ervaring als therapeute en heeft al diverse mensen geholpen om hun trauma te verwerken.

Afspraak maken

Doorgaan wordt een afspraak gemaakt op basis van een doorverwijzing van de huisarts. Echter is het ook mogelijk om op eigen initiatief een afspraak in te plannen. Hiervoor kunt u bellen naar 0161-233807 of 06-40777433. Wilt u graag weten wat de Praktijk voor therapie en begeleiding voor u kan betekenen met EMDR therapie in de regio Tilburg? Aarzel dan niet om contact op te nemen en u te laten informeren.