Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Gezondheidszorg therapie Breda

Wanneer u als professional gezondheidszorg therapie wilt geven, dan kunt u in de regio Breda terecht bij Praktijk voor therapie en begeleiding. Tijdens uw opleiding heeft u al wel kennisgemaakt met gezondheidszorg supervisie. In deze praktijk in Rijen kunt u investeren in uzelf, waar u zich kunt aanmelden voor een traject ter voorbereiding op het behalen van het certificaat. Met dit certificaat bent u als professional bevoegd om therapie in de gezondheidszorg te geven in de regio Breda en elders in het land. Catharina van der Schoot is opgeleid volgens de LVSC-normen en gediplomeerd GZ-supervisor en Supervisor Psychotherapie. Vraag snel naar de mogelijkheden voor het geven van gezondheidszorg therapie bij Praktijk voor therapie en begeleiding nabij Breda.

Gezondheidszorg therapie Breda: de juiste trajecten creëren meer plezier in uw werk

Bent u een professional dat gezondheidszorg therapie wilt geven in de omgeving van Breda? Informeer dan eens bij Praktijk voor therapie en begeleiding naar de mogelijkheden. Catharina van der Schoot is een gediplomeerd GZ-supervisor dat u een juist traject kan bieden om uw optimaal voor te bereiden om het behalen van het certificaat. Professionals die Catharina van der Schoot eerder al heeft geholpen, ervaren ook meer plezier in hun werk. Dat is dan ook een aspect waar deze therapeute zich op richt.

Informeer vrijblijvend

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor gezondheidszorg therapie bij Praktijk voor therapie en begeleiding nabij Breda. U kunt de praktijk bellen op 0161-233807 of 06-40777433.