Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Gezondheidszorg therapie Tilburg

Wilt u als professional in de gezondheidszorg therapie geven, dan kunt u ter voorbereiding terecht bij Praktijk voor therapie en begeleiding nabij Tilburg. Deze praktijk beschikt over de ervaring en kennis om u een gedegen voorbereiding te bieden. Om therapie in de gezondheidszorg te geven, is een certificaat vereist. Tijdens uw opleiding heeft u als professional in de zorg ook al eens kennisgemaakt met gezondheidszorg supervisie. Catharina van der Schoot is opgeleid volgens de LVSC-normen en gediplomeerd GZ-supervisor en Supervisor Psychotherapie. In het kader van de jaarlijks vereiste na- en bijscholingen kunt u ook eens kiezen voor een traject voor het geven van therapie in de gezondheidszorg bij Praktijk voor therapie en begeleiding in de omgeving van Tilburg.

Gezondheidszorg therapie Tilburg: meer plezier in uw werk

Door de hulp van Praktijk voor therapie en begeleiding in de regio Tilburg in te schakelen voor het geven van therapie in de gezondheidszorg. Bovendien heeft deze hulp nóg een voordeel. De werkdruk in de gezondheidszorg is hoog en vraagt natuurlijk veel van beroepskrachten. Tijdens één van de trajecten bij Praktijk voor therapie en begeleiding is alle aandacht voor uzelf en dat geeft hernieuwde energie. U ontwikkelt uzelf en creëert meer plezier in uw werk. De gediplomeerde GZ-supervisor zal vooraf met u uw situatie en wensen bespreken, zodat een gezondheidszorg supervisie traject volledig op u afgestemd is. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om te bellen naar 0161-233807 of 06-40777433 en te informeren naar de mogelijkheden!