Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Integratieve therapie Breda

Met integratieve therapie door Praktijk voor therapie en begeleiding, nabij Breda, wordt de verbinding met uw ware zelf verbeterd. Door ervaringen in het verleden komt het namelijk voor dat mensen vergeten wat er in het heden werkelijkheid is. Catharina van der Schoot is een ervaren therapeut die het uniek zijn van iedere persoon respecteert. Met dit uitgangspunt wordt er een behandelplan op maat opgesteld. U weet dan zeker dat u de persoonlijke integratieve therapie nabij Breda krijgt die u nodig heeft. De kern van deze vorm van therapie is de verbeelding. Dit vormt namelijk de verbinding tussen het bewuste en onderbewuste. 

Een kortdurende integratieve therapie nabij Breda

De integratieve therapie nabij Breda is kortdurend. In korte tijd behalen we resultaat en zorgen we dat u een betere connectie heeft met uw ware zelf. De kernwoorden die bij deze psychotherapie horen zijn:

  • Gelijkwaardigheid
  • Autonomie
  • Zelfverantwoordelijkheid
  • Humor

 Op basis van deze punten wordt een behandeltraject doorlopen. Dit traject kan tijdens de behandeling worden bijgesteld, wanneer de therapeut of juist de cliënt dit noodzakelijk acht.

Catharina van der Schoot

Omdat Catharina van der Schoot ook opleider is aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, is zij steeds goed op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op psychotherapeutisch, psychologisch en psychopathologisch gebied en zij integreert die in de werkwijze in de integratieve therapie in haar praktijk nabij Breda. Wilt u graag meer informatie? Bel dan gerust naar 0161-233807 of 06-40777433.