Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Integratieve therapie Tilburg

Voor integratieve therapie in de omgeving van Tilburg komt u naar de Praktijk voor therapie en begeleiding. Deze praktijk is van Catharina van der Schoot, een ervaren therapeute op  psychotherapeutisch, psychologisch en psychopathologisch gebied. Deze werkvelden kan zij in één werkwijze integreren en ze kan u een persoonlijk behandelplan bieden. De uniekheid van elk persoon staat tijdens een dergelijke therapie centraal. Met integratieve therapie in haar praktijk nabij Tilburg wordt de verbinding met de ware zelf versterkt. U leert het verleden los te laten en de pijn en blokkades die u heeft opgelopen achter u te laten. Veel mensen hebben juist hier moeite mee en zien de werkelijkheid van het heden niet zoals die is.

Integratieve therapie Tilburg: loslaten

Integratieve therapie bij Praktijk voor therapie en begeleiding in de regio Tilburg, kan veel teweegbrengen. Het grootste doel is om het verleden los te laten, voornamelijk de pijnlijke (mentale) herinneringen en ervaringen. Dit zorgt ervoor dat u zich energieker voelt, dat u bewuster in het heden leeft en meer vrijheid in uw leven ervaart. Het uiteindelijke resultaat zal natuurlijk per persoon verschillen, maar dit zijn veelvoorkomende resultaten.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u weten wat Praktijk voor therapie en begeleiding nabij Tilburg voor u kan betekenen met integratieve therapie? Wilt u direct een afspraak maken met de therapeut? Schroom dan niet om contact op te nemen. De therapeut helpt u graag verder. U kunt haar bereiken via 0161-233807 of 06-40777433.