Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Relatie therapie Breda

Als u denkt dat uw relatie niet meer zo lekker loopt, dan is relatie therapie door Praktijk voor therapie en begeleiding wellicht een optie. Met de hulp van deze praktijk investeert u in uw relatie. Het is normaal dat er ups en downs voorkomen in een relatie. Soms kan het ook voorkomen dat u er met uw partner even niet uitkomt. Praten helpt en een relatietherapeut kan u helpen elkaar weer te vinden en de eventueel gecreëerde afstand weer te dichten. De pijnpunten worden openlijk uitgesproken om vervolgens aan te leren hoe u deze punten naar elkaar kunt communiceren. Denkt u dat relatie therapie in onze praktijk nabij Breda u kan helpen? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Relatie therapie Breda: een plan opstellen

Wanneer u gebruik wilt maken van relatie therapie via de Praktijk voor therapie en begeleiding nabij Breda, dan zullen we beginnen met het opstellen van een plan van aanpak. Tijdens de intakefase bekijken we samen met u waar de pijnpunten liggen en hoe u deze naar elkaar kunt communiceren. Het plan dat we vervolgens maken is voor de relatie therapie zelf, zodat we direct aan de slag kunnen in onze praktijk nabij Breda. De therapeut zal de gesprekken op een persoonlijke wijze aangaan, zodat u veel over elkaar leert en elkaar leert begrijpen. U staat weer open voor elkaar en leert actief te luisteren naar de partner.

Herkent u zich hierin?

Herkent u zich in het verhaal en denkt u dat u bovenstaande zaken nodig heeft? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Praktijk voor therapie en begeleiding. We helpen u graag met relatie therapie nabij Breda.