Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapeut Breda

Praktijk voor therapie en begeleiding helpt u graag als u op zoek bent naar een erkende therapeut in de regio Breda. Catharina van der Schoot biedt zowel jongeren, volwassenen en senioren handvatten om boven de huidige problematiek uit te stijgen. Daarbij staat zij ook voor u klaar als u begeleiding wenst bij de opvoeding van uw kinderen of te maken heeft gehad met een levensbedreigende situatie dat een trauma heeft achtergelaten. Tijdens een eerste intakegesprek bespreken we uw zorgen en stellen we een doelgericht plan op zodat u weer volledig in uw kracht komt te staan.

Catharina van der Schoot is een ervaren therapeut uit de omgeving van Breda
Als er problemen ontstaan tijdens de opvoeding van uw kinderen kan dit een lastige situatie zijn om alleen op te lossen. Door de juiste begeleiding wordt de situatie overzichtelijk gemaakt en wordt in kleine stappen een oplossing geboden zodat de huidige situatie een positieve wending krijgt. Catharina van der Schoot heeft als ervaren therapeut in de regio Breda degelijke kennis van opvoedproblematiek en weet dat alle kinderen verschillende fasen doorlopen bij het opgroeien. Vallen en opstaan hoort hierbij, maar er zijn veranderingen mogelijk die u als ouder het eerste opmerkt. Om duidelijkheid te verkrijgen is het inschakelen van een therapeut dan een volgende stap. Soms is opvoedkundige hulp of een gedegen advies voldoende. In enkele gevallen is begeleiding door een therapeut noodzakelijk, in de omgeving van Breda biedt Praktijk voor therapie en begeleiding alle drie de vormen aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op door te bellen naar 0161-233807 of 06-40777433.