Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapeut Eindhoven

Als u last heeft van traumatische gebeurtenissen uit het verleden en deze graag wilt verwerken onder de begeleiding van een ervaren therapeut uit de omgeving van Eindhoven doet u een beroep op Praktijk voor therapie en begeleiding. In de praktijk te Rijen is het mogelijk om diverse vormen van psychische begeleiding te ontvangen. U kunt terecht voor kortdurende psychotherapie, EMDR, psychosociale begeleiding en coaching. Deze therapieën zijn zowel geschikt voor ouderen als voor volwassenen en jongeren. Naast individuele begeleiding kunt u ook een afspraak maken als u relatietherapie wilt volgen of begeleiding wilt bij de opvoeding van uw kinderen.

Therapeut Eindhoven: iedereen heeft recht op een gelukkig leven!
Catharina van der Schoot heeft jarenlange ervaring als therapeut in de regio Eindhoven en heeft dit als uitgangspunt voor al haar werkzaamheden gekozen. Geluk is voor iedereen verschillend waardoor er altijd begeleiding op maat plaatsvindt. Het behandeltraject is voor iedereen anders en wordt in samenspraak opgesteld om zo de beste uitkomsten te garanderen. De meest effectieve vorm van therapie bestaat niet uit het geven van advies, maar uit het zorgvuldig luisteren en daarop te anticiperen. Catharina vraagt daarbij door zodat er tot de kern van de problematiek wordt gekomen. Alleen op deze manier kan er een positieve doorbraak plaatsvinden.

 

Neem contact op en plan een intake gesprek
Heeft u een hupvraag en zoekt u contact? Bel dan naar de praktijk op 0161-233807 of 06-40777433.Onze ervaren therapeut helpt u in de omgeving van Eindhoven het hoofd te bieden in diverse situaties.