Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapeut Tilburg

Een therapeut in de omgeving van Tilburgmet jarenlange deskundige ervaring vindt u bij Praktijk voor therapie en begeleiding. Hier kunt u terecht voor diverse vormen van psychische begeleiding. Het is onder andere mogelijk om EMDR, kortdurende psychotherapie, psychosociale begeleiding en coaching te verkrijgen. Naast individuele begeleiding is de therapeut ook ervaren in het bieden van relatietherapie en pedagogische begeleiding.

Psychische begeleiding door een ervaren therapeut uit de omgeving van Tilburg
In Praktijk voor therapie en begeleiding zorgt Catharina van de Schoot dat iedere cliënt de zorg krijgt die hij of zij verdient. Het maakt daarbij geen verschil of men jong of oud is of de mate van de problematiek, voor iedere situatie is de juiste begeleiding mogelijk. Door zorgvuldig te luisteren en door te vragen wordt tot de kern gekomen. Nadat een intakegesprek heeft plaatsgevonden die licht werpt op de huidige situatie wordt een stappenplan opgesteld, zodat er overzichtelijk gewerkt kan worden aan een herstel. De duur en mate van therapie verschilt per persoon. Door te kiezen voor Catharina van der Schoot als therapeut in de omgeving van Tilburg wordt u begeleiding op maat geboden.

Contact
Bent u op zoek naar een deskundige therapeut in de omgeving van Tilburg? Neem dan contact op door te bellen naar 0161-233807 of 06-40777433 voor een intakegesprek.