Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapie Breda

De beste therapie in de omgeving van Breda vindt u bij Praktijk voor therapie en begeleiding. Catharina van der Schoot heeft haar praktijk gevestigd in Rijen en biedt hiervandaan verschillende vormen van therapie aan. Door jarenlange ervaring en de juiste studies te volgen weet zij dat iedereen verschillend is en past daar ook de begeleiding op aan. Haar motto is dat iedereen recht heeft op geluk. Hoe een gelukkig leven er uitziet, verschilt per persoon. U kunt dan ook rekenen op een doeltreffende en professionele begeleiding als u gebruikt wilt maken van therapie in de regio Breda.

Doeltreffende therapie in de omgeving van Breda bij Praktijk voor therapie en begeleiding
De expertise van Catharina van der Schoot ligt op verschillende gebieden. U kunt dan ook terecht voor bijna iedere hulpvraag. Of u nu begeleiding wenst bij de opvoeding of hulp nodig acht bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis, zij staat u bij met deskundigheid en geborgenheid. In een veilige omgeving werkt u aan uzelf zodat u weer in uw kracht komt te staan. Als u kiest voor therapie is het belangrijk de keuze te maken voor een begeleider die niet alleen kennis heeft om u bij te staan maar ook iemand waar u een klik mee heeft. Catharina is in staat goed in te schatten wat u nodig heeft door een groot inlevingsvermogen en een natuurlijke aanleg voor luistervaardigheid. Om de situatie goed in kaart te brengen, is het daarbij belangrijk de juiste vragen te stellen. Heeft u een hulpvraag en behoefte aan therapie in de omgeving van Breda? Neem dan contact op door te bellen naar 0161-233807 of 06-40777433