Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapie Eindhoven

Bent u van plan in therapie te gaan in de omgeving van Eindhoven: neem dan contact op met de Praktijk voor therapie en begeleiding in Rijen. Catherina van der Schoot gaat uit van het recht om gelukkig te zijn. De weg naar dit geluk is voor iedereen verschillend, zodat er altijd een behandeltraject op maat wordt gemaakt. Tijdens het intakegesprek komt uw problematiek naar voren door naar uw verhaal te luisteren en de juiste vragen te stellen.

Therapie nabij Eindhoven die u de juiste weg wijst
Als u therapie in de omgeving van Eindhoven komt volgen bij Praktijk voor therapie en begeleiding kunt u rekenen op begeleiding die u verder brengt. Er is geen vastgesteld protocol maar een persoonlijke benadering die zich uit in een luisterend oor en veel begrip voor uw situatie. Daarnaast wordt tot de kern doorgedrongen door de juiste vragen te stellen. Therapie in de omgeving van Eindhoven bij onze praktijk wordt gegeven door Catherina van der Schoot. Zij heeft gedegen kennis van verschillende therapievormen en is zeer betrokken bij haar cliënten. Bij de Praktijk voor therapie en begeleiding worden verschillende therapievormen aangeboden zoals:

  • Kortdurende psychotherapie
  • EMDR
  • Psychosociale begeleiding
  • Coaching

Contact
Wilt u gebruikmaken van de juiste therapie in de omgeving van Eindhoven? Neem dan contact op door te bellen naar 0161-233807 of 06-40777433.