Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapie Tilburg

Nadat u de keuze heeft gemaakt om therapie te volgen in de omgeving van Tilburg is het belangrijk de juiste therapeut te kiezen: Praktijk voor therapie en begeleiding biedt u zorg aangepast aan uw persoonlijke situatie. Binnen deze praktijk zijn verschillende vormen van therapie mogelijk. Hieronder vallen EMDR en Psychosociale begeleiding. Uiteraard geeft de therapeut ook advies met betrekking tot de opvoeding indien u gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Therapie in de omgeving van Tilburg
Therapeut Catharina van der Schoot vindt dat iedereen geluk verdient in het leven. Voor ieder persoon heeft geluk echter een andere betekenis. Hierdoor past zij de therapievorm aan, aan de persoonlijke behoeftes van de cliënt. Door goed te luisteren en door te vragen leeft zij zich in iedere situatie in. Vervolgens zal er een behandeltraject opgesteld worden. Al deze stappen doet de therapeute samen met u. U kunt terecht bij Praktijk voor therapie en begeleiding voor verschillende hulpvragen voor therapie in de omgeving van Tilburg:

Contact
Ervaart u een probleem dat een negatieve invloed op uw leven heeft? Wacht dan niet tot het vanzelf weer overgaat. Dit gebeurt vaak niet bij serieuze problematiek. Het kan zelfs erger worden. Meld u dan meteen aan voor therapie nabij Tilburg of maak kennis met de therapeut. Voor meerinformatie kunt u ook bellen naar 0161-233807 of 06-40777433.