Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapiepraktijk Breda

Praktijk voor therapie en begeleiding is een therapiepraktijk dat is gevestigd in de omgeving van Breda. De werkwijze die Catherina van der Schoot hanteert, is als volgt: de intake is voornamelijk bedoeld voor de probleemanalyse  en wat er bereikt moet worden. Zodra het beeld duidelijk geformuleerd is, zal er een behandelingsstrategie worden voorgelegd. Tijdens de behandelingen worden er geregeld evaluaties gehouden om uw tevredenheid van de voortgang goed in de gaten te houden.

 

Therapievormen die therapiepraktijk aanbiedt in omgeving Breda

Therapiepraktijk in de omgeving van Breda biedt verschillende behandelingen aan, dit zijn onder andere:

  • Integratieve therapie: Integratieve therapie is een behandeling waarmee je de verbinding met je ware zelf kunt verbeteren. Door het verleden vergeten mensen wat er in het heden werkelijkheid is.
  • Hypnotherapie: Hypnotherapie is een therapie waarbij het helpt om mensen achter de dagelijkse klachten of problemen te komen, dit kan bijvoorbeeld zijn dat er in het verleden iets is gebeurd waardoor u nog steeds een trauma heeft.
  • EMDR: EMDR is een kortlopende, effectieve techniek om een trauma te verwerken. 

 

De therapeut van Praktijk voor therapie en begeleiding

Catherina  van der Schoot van de therapiepraktijk in de omgeving van Breda begeleidt al sinds 1998 mensen met psychologische klachten. De doelgroep is hierin vrij breed, van jong tot oud. In de kennis ontbreekt vrij weinig. Naast het werken neemt ze deel aan het opleidersteam van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Hierdoor blijft zij meegaan in de laatste ontwikkelingen op het gebied van therapie.