Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapie voor volwassenen Breda

Praktijk voor therapie en begeleiding is op het gebied van therapie voor volwassenen een uitstekende praktijk in de omgeving Breda. Volwassenen hebben ook behoefte aan psychologische behandelingen. Catherina van der Schoot is een certificeerde therapeut die u graag  verder helpt.

 

Therapie voor volwassenen in de omgeving Breda voor psychologische klachten

Praktijk voor therapie en begeleiding biedt therapie voor volwassenen in de regio Breda. Wij bieden verschillende therapievormen aan waaronder: integratieve therapie, hypnotherapie en EMDR. Praktijk voor therapie en begeleiding onderscheidt zich door de jarenlange ervaring. Ervaring wil zeggen dat we al talloze klachten en problemen hebben meegemaakt die we inmiddels hebben opgelost.

 

Worden uw kinderen gepest

Ondersteunen van uw kinderen valt ook onder therapie voor volwassenen: Praktijk voor therapie en begeleiding in de omgeving Breda maakt dit mogelijk. Kinderen worden vaak gepest, alleen de meeste kinderen durven het niet te vertellen aan u. Als u merkt dat uw kinderen gepest worden?  Snel mogelijk ingrijpen. Belangrijk is dat u vanuit het oogpunt van uw kind moet kijken. En daarna echt troosten door middel van goed te luisteren naar het verhaal van uw kind. Pesten gaat niet zomaar over, bespreek goed met uw kind wat de oplossingen zijn. Heeft u hulp nodig hierbij, dan staat Praktijk voor therapie en begeleiding altijd voor u klaar.