Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapie voor jongeren Tilburg

Praktijk voor therapie en begeleiding biedt therapie voor jongeren in de omgeving van Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van jongeren die een levensbedreigende ziekte of chronische ziekte hebben. Ook bieden wij hulp bij jongeren die worden gepest. Onder begeleiding van de professionele therapeute Catherina van der Schoot worden al je klachten en problemen aangepakt.

 

Therapie voor jongeren in omgeving Tilburg met een levensbedreigende of chronische ziekte

Wij bieden therapie voor jongeren in omgeving Tilburg met een levensbedreigende of chronische ziekte. Deze kinderen hebben behoefte aan extra aandacht, want zij hebben het zwaar. Met behulp van een begeleidingstraject van Praktijk voor therapie en begeleiding zorgen wij ervoor dat je weer plezier in het leven gaat zien. Zolang jij geniet, genieten wij ook!

 

Hulp tegen het pesten

Therapie voor jongeren op het gebied van pesten in de regio Tilburg: pesten is een vrijblijvend probleem, of dat nou online of school gebeurd het is niet fijn. Er zijn verschillende manieren waarbij pesten gestopt kan worden. Soms is het moeilijk om je verhaal te aan iemand, maar dit kan er wel voor zorgen dat je problemen worden opgelost. Op de website vind je ook alles over pesten en wat je er tegen kunt doen. Heb je liever persoonlijke hulp, dan kun je natuurlijk altijd bij mij terecht.