Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Therapie voor jongeren Breda

Therapie voor jongeren nodig  in de buurt van Breda? Dan kun je terecht bij Praktijk voor therapie en begeleiding. In de praktijk wordt je begeleidt door Catherina van der Schoot. Zij is een gespecialiseerde therapeut dat al jarenlang het vak beheerst. Op het gebied van psychologische problemen of klachten helpt zij je graag verder.

Therapie voor jongeren in de regio Breda bij Praktijk voor therapie en begeleiding

Wij bieden therapie voor jongeren met een levensbedreigende of chronische ziekte in de omgeving van Breda. Het leven met een ziekte is niet bepaald fijn, en soms heb je extra ondersteuning nodig hierbij. Het is namelijk belangrijk dat je weer gaat zien dat het leven aangenamer kan worden door de juiste begeleiding. Wij vinden het heel belangrijk dat je het plezier van het leven weer gaat inzien.

Word je weleens gepest?

Therapie voor jongeren in de buurt van Breda is mogelijk bij Praktijk voor therapie en begeleiding. Heb je hulp nodig tegen het pesten, dat kan. Soms weten je ouders namelijk ook niet hoe zij het pesten kunnen stoppen, daarvoor kun je bij ons terecht voor advies en een behandelplan. Wacht niet te lang met het vragen van hulp. Het is beter om het probleem snel aan te pakken.