Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Coaching

Tijdens uw werk kunnen interne psychische processen een belemmerende rol spelen. U voelt zich overbelast, verliest het plezier in het werk. Vermoeidheid, piekeren, spanning en zelfs burn-out kunnen het gevolg zijn.

Door anders, gezonder om te gaan met deze interne processen kunt u leren in optimale keuzevrijheid te handelen in uw werk, balans te vinden tussen privé en werk en op die manier het plezier in uw werk vergroten.

De coach zal u met uw werkgerelateerde coachingsvraag optimaal begeleiden, zodat u uw gestelde doelen efficiënt en effectief behalen kunt. De eerste bijeenkomst wordt gebruikt om in overleg een actieplan-op-maat te formuleren.

U krijgt inzicht in uw gedrag (de invloed op anderen en de onderliggende drijfveren) en met behulp van dat inzicht kunt u gaan leren gezond om te gaan met uw gevoelens, ervaringen en emoties. Door dit proces krijgt u weer de mogelijkheid, kracht en motivatie om te werken aan uw eigen succes.
Vast doel van de coaching is dat u in staat bent tot een ander gedrag binnen de omgeving of context waarin het probleem of vraagstuk speelt. Of natuurlijk veranderingen aan te brengen in die omgeving of context. Daarbij krijgt u zelf de regie in handen: u wordt de coach van uw eigen veranderingsproces.

Ook voor jobcoaching met als doel uzelf optimaal neer te kunnen zetten in uw (nieuwe) baan kunt u in deze praktijk terecht.