Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Tarieven en vergoedingen

Het tarief bedraagt voor volwassenen € 90,- per consult van een uur. 

Voor jongeren en studerenden bedraagt het tarief € 55,- per consult.

Voor therapie die wordt bekostigd vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB) geldt het aangepaste tarief van € 55,- per consult, BTW-vrij.

Voor mensen die rondkomen van een inkomen dat ligt rondom of onder het sociaal minimum en dat ook kunnen aantonen, wordt het tarief in overleg bepaald.

Er zijn veel ziektekostenverzekeraars die de therapie deels of geheel vergoeden vanuit de aanvullende paketten. Hoe dat is voor uw situatie, kunt u het beste navragen bij uw eigen ziektekostenverzekeraar.

Op onderstaande website van zorgwijzer kunt u algemene informatie over vergoedingen van integratieve psychotherapie vinden:

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie 

Ook op de website van de VIT kunt u algemene informatie hierover vinden: www.vit-therapeuten.nl
 

 • Aangesloten bij de beroepsvereniging VIT,
  Vereniging voor Integraal Therapeuten.

            Lidnummer beroepsvereniging VIT: 045.99.A
            web logo VIT  

 • Registertherapeut, aangesloten bij de overkoepelende organisatie
  stichting RBCZ, Licentienr.: 103100R         

  logo RBCZ
 • Praktijk AGB-code: 90004876. (natuurlijk genezers)
  Persoonlijke AGB-code: 90026042.

 • KvK.: 20168537
 • Aangesloten bij de SCAG in verband met de nieuwe Wkkgz (= wet kwaliteit, klachten geschillen zorg) Wanneer u een klacht heeft, kunt u deze liefst eerst bespreken met de therapeut. Wanneer u er niet uitkomt, kunt u contact opnemen met de VIT: de VIT kan u dan in contact brengen met een klachtenfunctionaris van de SCAG.

SCAG logo

Belastingdienst:
In sommige gevallen is psychologische hulp aftrekbaar van de belasting. Informatie hierover is te verkrijgen bij uw belastingadviseur of via de belastingtelefoon. U kunt ook kijken op de website van de belastingdienst:
www.aangifteloont.nl