Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

De therapeut

portret2

De therapeut Catharina van der Schoot van de Praktijk voor therapie en begeleiding in Rijen biedt sinds 1998 psychologische hulp aan jongeren, volwassenen en senioren.

Naast het werk in haar eigen therapiepraktijk maakt zij sinds 1999 deel uit van het opleidersteam van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Daardoor is zij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de integratieve therapie.

Elk mens is uniek en verdient een therapeutische behandeling of begeleiding die optimaal  is afgestemd op zijn of haar behoeften door de therapeut

Door voortdurende na- en bijscholing heeft Catharina van der Schoot een veelzijdige therapeutische expertise opgebouwd, waardoor zij in staat is om voor elke cliënt een therapeutische behandeling op maat aan te bieden. De therapie is altijd kortdurend zodat ook de kosten overzichtelijk kunnen blijven.

Naast psychotherapie biedt de therapeut ook psychosociale begeleiding aan mensen met een levensbedreigende ziekte en hun naasten. Over psychosociale begeleiding aan mensen met kanker en over de zorg voor kinderen met een hartafwijking heeft zij publicaties op haar naam staan. Catharina verzorgt ook workshops en lezingen.

Contact
Ben je op zoek naar een goede therapeut? Hak dan nu de knoop door en meld je aan! Je kunt de Praktijk voor therapie en begeleiding Rijen bereiken via telefoonnummer 06-40777433 of mailen via het contactformulier. Op onze website vindt je ook meer informatie over een psychosociale hulp aan kankerpatiënten.

 Meld je aan bij de therapeut in Rijen.

  RBCZ-logo-grande          Logo_VIT_groot(1)